Voor wie zijn wij er?

Voor kinderen, jongeren en volwassenen met (complexe) psychiatrische problematiek, autisme en aanverwante stoornissen, verslavingsproblematiek, psycho-sociale- en / of maatschappelijke problemen.

Ambulante hulpverlening wordt sinds 2015 georganiseerd en gefinancierd vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning binnen uw Gemeente. 

Heeft u (nog) geen zorgindicatie dan kunnen wij u ondersteunen in de aanvraagprocedure. Voor mensen zonder indicatie hanteren wij aangepaste uurtarieven.

Behandelaren kunnen contact opnemen voor een doorverwijzing, wij bekijken samen welk aansluitend begeleidingstraject het meest passend is.

Voor informatie en advies omtrent zorgwekkende zorgmijders kunt u ook bij ons terecht. Een zorgwekkende zorgmijder is iemand in uw omgeving waar u zich zorgen over maakt omdat zij om uiteenlopende redenen hulp nodig hebben, maar niet zelf aan de bel durven/kunnen trekken.

Denkt u in uw omgeving iemand te kennen die hulp nodig heeft dan kunt u altijd vrijblijvend informatie inwinnen.

De gemeenten waar wij WMO-ondersteuning bieden zijn: Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Zeewolde.

In overleg zijn er ook mogelijkheden buiten deze regio. Zo biedt een aantal van onze leden ook begeleiding aan in andere provincies. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoewel wij er bij iedereen naar streven om passende zorg te kunnen bieden, zijn er situaties waarin dit niet mogelijk is. Hiervoor hanteert Zorgcooperatie Lifetime U.A. de volgende uitsluitingscriteria:

Zorgcoöperatie Lifetime U.A. kiest er bewust voor om geen zorg te bieden aan cliënten: